Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie nie jestem pierwszą osobą, która pyta się o takie rzeczy etc. Moje pytania są następujące:
1. Co to są exploity?
2. Jakie skrypty polecilibyście na jungle/topa/mida? (jak wiadomo nie zawsze pójdzie się na linie którą się chcę ^^)
3. Czy na skryptach dam radę wyjść np z silver v do plat v?

Ogólnie potrzebuje skryptów, które w bardzo dużym stopniu ułatwią mi grę i w krótkim czasie dojdę do wymarzonej dywizji.

Przepraszam jeśli temat taki kiedyś powstał, ale niestety ja nie potrafie nic konkretnego znaleźć. Dzięki za pomoc, pozdrawiam :).

Opublikowano

Ta odpowiedź na pewno mi pomogła, lecz czy mógłbyś polecić mi po 5 skryptów na daną linie? Ogólnie zabawy jeszcze z BoL'em nie zacząłem, dzisiaj postanawiam się za to zabrać i potrzebna mi paczka gotowych skryptów na daną linie etc. Dzięki za pomoc :). Oczywiście muszą być darmowe, ponieważ nie będę wydawał pieniędzy na konta VIP i tym podobne. pozdrawiam

Opublikowano

@up

maksymalnie free user może mieć 5 skryptów, a więc pomaż ;)

Polecam :

VMA

SAC

Good Evadeee

Akali Combo

Beasty syndra

Cassio Whooping

Beasty Riven

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pomarzyć można ;], mógłbyś wytłumaczyć co dany skrypt oznacza? opisać opcje, które ma w sobie etc.

@Edit z czystej ciekawości zapytam ile kosztuje VIP?

Opublikowano

10$ na miesiąc.

5$ na tydzień.

1$ na 1 dzień.

Opublikowano

Pomarzyć można ;], mógłbyś wytłumaczyć co dany skrypt oznacza? opisać opcje, które ma w sobie etc.

VMA - Skrypt do vayne w połączeniu z sac robi samo penty
SAC - Sida's Auto Carry Revamped/Reborn (reborn płatny 10 $) Ułatwia carrowanie tardów (można wgrywać do tego pluginy i jeszcze lepiej działa)
GoodEvadee (zależy czy płatne czy dla free userów) - wykrywa martwe punkty w skillach i idzie/dashuje tam by nie zadało obrażeń - z płatnym good evadee żaden skill Cie nie trafi :D (170 zł kosztuje)
Akali combo - używa po prostu swojego combo najszybciej jak to możliwe, ma też wbudowany chyba harras
Beasty syndra - To co akali tyle, że na syndre (wymaga PROdiction)
Cassio Whooping - mhmmm nie ma co mówić, film lepiej to pokaże :D - http://www.youtube.com/watch?v=FyALvBlL9Jw

Beasty Riven (kosztuje 15 $) - To samo co syndra i cassio Whooping ;33

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Cassio whooping 100% :P

@up

Skrypt na cassio jest darmowy? (wiem jak wygląda mój post. wiem tyle że ten skrypt po prostu carruje, ale nie wiem czy jest płatny :P )

@Lexu

Dzięki za odpowiedź :x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Cassio whooping 100% :P

@up

Skrypt na cassio jest darmowy? (wiem jak wygląda mój post. wiem tyle że ten skrypt po prostu carruje, ale nie wiem czy jest płatny :P )

płatny do tego wymaga vipa.

Opublikowano

VMA - Skrypt do vayne w połączeniu z sac robi samo penty

SAC - Sida's Auto Carry Revamped/Reborn (reborn płatny 10 $) Ułatwia carrowanie tardów (można wgrywać do tego pluginy i jeszcze lepiej działa)

GoodEvadee (zależy czy płatne czy dla free userów) - wykrywa martwe punkty w skillach i idzie/dashuje tam by nie zadało obrażeń - z płatnym good evadee żaden skill Cie nie trafi :D (170 zł kosztuje)

Akali combo - używa po prostu swojego combo najszybciej jak to możliwe, ma też wbudowany chyba harras

Beasty syndra - To co akali tyle, że na syndre (wymaga PROdiction)

Cassio Whooping - mhmmm nie ma co mówić, film lepiej to pokaże :D - http://www.youtube.com/watch?v=FyALvBlL9Jw

Beasty Riven (kosztuje 15 $) - To samo co syndra i cassio Whooping ;33

Możesz polecić mi 5 free skryptów najlepszych? Na których dojdę spokojnie do platynki ^^. Nie chce wydawać pieniędzy na vipy etc. dlatego zależy mi na free skryptach. Dzięki ^^

@Edit. może ktoś mi podesłać BoL'a? Z oficjalnego forum pobiera mi się z prędkością od 500 bajtów do 2kb/s -.-

Opublikowano

1. SAC + pluginy (pluginy do SAC to jakby skrypty do postaci tylko możesz mieć nieograniczoną ilość bo wczytuje je ten skrypt)

2. Freaking Good Evade

3. VMA

Masz jeszcze do wyboru 2sktypty i te wbudowane w BoL'a z których polecam Ci

-Hidden Objects

-AutoSmite

-Auto Shield (jeśli grasz na przykład Morganą świetnie blokuje skillshoty)

-Stun alert

Aha i pamiętaj o tym że możesz cały czas podmieniać skrypty w folderze nawet podczas gry (reload BoL'a F9) czyli możesz wrzucać inne skrypty zależnie od rozgrywki :D

Opublikowano

Myślę, że odpowiedź powyżej mnie usatysfakcjonowała, dziękuję wszystkim za pomoc do zamknięcia, tylko czy ktoś może mi jeszcze wrzucić na jakąś stronkę BoL'a bo 500 bajtów to trochę śmiech na sali ^^.

@Edit, pan @Up już mi pomógł :). Do zamknięcia i wszystkim dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...